Speciaal voor

Freelancers en ZZP’ers

contactopnemenbtn

Boekhouder Purmerend

Als boekhouder Purmerend staat Administratiekantoor Bos voor u klaar. Wij ondersteunen u onder andere met de werkzaamheden zoals het inboeken van de administratie en uw aangifte van de omzetbelasting. Als zelfstandig ondernemer of starter is het erg belangrijk dat u op een correcte wijze geholpen wordt met uw salarisadministratie of belastingaangifte. Bij Administratiekantoor Bos kunt u al gebruik maken van onze diensten als boekhouder Purmerend vanaf een vast bedrag van €70.- per maand. Hierbij staat persoonlijk contact en onbeperkt advies voorop. Wanneer u vragen heeft staan wij paraat om deze aandachtig te beantwoorden. Administratiekantoor is de boekhouder voor ZZP’ers en freelancers in Purmerend, daarnaast zijn wij werkzaam in de omgeving Amsterdam en Zaandam.

Boekhouder Purmerend voor uw boekhouding

Op onze referentiepagina hebben wij verschillende referenties die gebruik maken van onze diensten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, daarom is geven wij u graag onbeperkt advies over boekhouding en administratie. Wij verwerken de verplichte aangiftes, hanteren vaste tarieven en zorgen ervoor dat u achteraf geen vervelende verrassingen krijgt. Bekijk ons bedrijfsfilmpje onderaan deze pagina voor meer informatie over onze werkzaamheden, waarbij wij letten op de criteria waar u waarschijnlijk aan voldoet als freelancer of zelfstandig ondernemer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, omdat u graag in aanmerking komt voor de fiscale voordelen. Administratiekantoor Bos als boekhouder Purmerendgeeft u graag advies op maat!

Wilt u meer informatie over ons als uw boekhouder Purmerend?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, of bel ons op 0299-778752 en vraag naar de mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal facturen dat u per maand ontvangt, en de hoeveelheid die wij voor u moeten verwerken, bepalen wij uw vaste maandtarief. Wilt u teruggebeld worden? Vul ons terugbelverzoek in aan de rechterkant van deze pagina.

handtekening

contactopnemenbtn

Waarom ons?

  • Persoonlijk contact
  • Onbeperkt Advies
  • Speciaal voor ZZP’ers
  • Afspraak = afspraak
  • Geen verassingen achteraf