Speciaal voor

Freelancers en ZZP’ers

contactopnemenbtn

Guus Bos uw boekhouder in Amsterdam

Als boekhouder Amsterdam neemt Administratiekantoor Bos u de zorgen voor uw boekhouding geheel uit handen voor een vast laag tarief per maand. Wij kunnen uw gehele boekhouding verzorgen bij een tarief vanaf €70.- per maand, afhankelijk van uw bedrijfswerkzaamheden en de grootte van uw bedrijf. Administratiekantoor Bos neemt als boekhouder Amsterdam de verantwoordelijk voor een correcte en professionele afhandeling van uw administratie, salarisadministratie of belastingaangifte. Bent u zzp’er of freelancer, dan heeft u vaak geen tijd om de gehele administratie te doen en daarnaast is het van belang dat het op een correcte wijze wordt uitgevoerd. De belastingaangifte en algehele administratie zijn vaak struikelblokken die vooral bij beginnend ondernemerschap tot vervelende situaties kan leiden.

Boekhouder Amsterdam voor uw administratie of belastingaangifte

Wanneer u niet op zoek gaat naar een administratiekantoor of boekhouder Amsterdam, kan het na de belastingaangifte voorkomen dat u een aanzienlijk bedrag teveel of te weinig terugkrijgt. Met onze diensten weet u zeker dat uw administratie geheel op orde is. ZZP’ers en freelancers kunnen beiden in aanmerking komen voor de fiscale voordelen die een eenmanszaak heeft, indien u aan de criteria voldoet. Wij denken graag met u mee en opereren in een brede markt met verschillende branches zoals de IT, ICT, media tot en met adviesbureaus. Dankzij ons lage tarief en professionele maar persoonlijke aanpak zijn wij als boekhouder Amsterdam erg toegankelijk voor startende ondernemers en het MKB. Graag helpen wij u om uw boekhouding of salarisadministratie in Amsterdam op orde te krijgen én te houden.

Meer weten over Administratiekantoor Bos?

Wilt u meer informatie over boekhouder Amsterdam? Wij zijn onder andere werkzaam in de regio Amsterdam, Purmerend, Zaandam en Hilversum. Voor uw belastingaangifte of salarisadministratie in Amsterdam staat Administratiekantoor Bos voor u klaar. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel 0299-778752. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

handtekening

contactopnemenbtn

 

Waarom ons?

  • Persoonlijk contact
  • Onbeperkt Advies
  • Speciaal voor ZZP’ers
  • Afspraak = afspraak
  • Geen verassingen achteraf