Speciaal voor

Freelancers en ZZP’ers

contactopnemenbtn

 

Administratiekantoor Zaandam Guus Bos

Als ervaren administratiekantoor Zaandam staan wij van Administratiekantoor Bos altijd voor u klaar wanneer u toe bent aan een boekhouder om uw salarisadministratie of boekhouding op orde te maken en te houden. Wij houden een vast bedrag per maand aan zodat u nooit voor onverwachte hoge kosten komt te staan en daarbij brengen wij korte contactmomenten niet in rekening. Voor ons is het belangrijk dat u als zelfstandig ondernemer of startend ondernemer weet waar u aan toe bent. Ook voor MKB’ers is de salarisadministratie, boekhouding of belastingaangifte vaak tijdrovend en daarom kunt u dit het beste uitbesteden aan uw administratiekantoor Zaandam: Administratiekantoor Bos.

Salarisadministratie Zaandam

 

Waarom Bos als Administratiekantoor Zaandam?

Met Administratiekantoor Bos heeft u persoonlijk contact en kunt u altijd terecht bij vragen of problemen. Ondanks dat wij met een vast tarief werken, valt ons onbeperkt advies hieronder. Zo weet u direct wat u kwijt bent per maand aan uw boekhouder. Vooral wanneer u start met uw bedrijf is het van belang dat u goed op de hoogte bent van de wijze waarop u uw belastingaangifte moet invullen en ook dat u de regelingen voor startende ondernemers op de juiste manier toepast. Anders kan het voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan wanneer de definitieve belastingaanslag op de mat valt. Als persoonlijk én toch professioneel administratiekantoor Zaandam staan wij voor u klaar. Afspraak is afspraak, geen verrassingen achteraf. Ook voor uw salarisadministratie Zaandam bent u bij Administratiekantoor Bos aan het juiste adres.

 

 

Wilt u meer informatie over Administratiekantoor Zaandam?

Wanneer u meer informatie nodig heeft over administratie of salarisadministratie, of wanneer u op zoek bent naar een administratiekantoor Zaandam, neem dan gerust contact op via 0299-778752 of vul ons contactformulier in. Ook kunt u een kort maar krachtig terugbelverzoek doen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Administratiekantoor Bos staat voor u klaar!

handtekening

contactopnemenbtn

 

 

Waarom ons?

  • Persoonlijk contact
  • Onbeperkt Advies
  • Speciaal voor ZZP’ers
  • Afspraak = afspraak
  • Geen verassingen achteraf

Terugbel verzoek?