Speciaal voor

Freelancers en ZZP’ers

contactopnemenbtn

Administratiekantoor Amsterdam nodig?

Administratiekantoor Bos neemt graag de gehele boekhouding van freelancers en zelfstandige ondernemers uit handen tegen een vast tarief per maand. Zo komt u als ondernemer nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet u waar u op jaarbasis aan toe bent. Vooral wanneer u startende ondernemer bent is het moeilijk om overzicht in uw administratie te houden, vooral wanneer de administratie op orde moet zijn voor uw belastingaangifte. Wij als administratiekantoor Amsterdam houden uw administratie graag voor u op orde en kunnen u tevens uw belastingaangifte uit handen nemen. Er wordt veel van u verwacht als freelancer of ondernemer en de administratie is vaak een tijdrovende klus. Administratiekantoor Bos bevindt zich in Purmerend, vlakbij Amsterdam. Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken, waarbij wij graag bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek. Hierbij leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen doen als administratiekantoor Amsterdam.

Professioneel administratiekantoor Amsterdam

Wij werken voor zzp’ers en freelancers in verschillende branches zoals de ICT, journalistiek en uiterlijke verzorging. Wij staan garant voor persoonlijk en deskundig advies, dat zich kenmerkt in het vaste tarief en persoonlijke benadering bij onze diensten. Wanneer u op zoek bent naar een correct administratiekantoor in de regio Amsterdam, Purmerend, Volendam of Zaandijk die een persoonlijke benadering prefereert, is bij Administratiekantoor Bos van harte welkom voor een kennismaking. Naast onze persoonlijke benadering staat administratiekantoor Amsterdam bekend om onze professionele dienstverlening en kunde van ons vak.

Meer weten over Administratiekantoor Bos?

Heeft u vragen over administratie of salarisadministratie of bent op zoek naar een boekhouder of belastingadviseur, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0299-778752 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen meestal direct binnen 24 uur na ontvangst.

Administratiekantoor Amsterdam

contactopnemenbtn

 

Waarom ons?

  • Persoonlijk contact
  • Onbeperkt Advies
  • Speciaal voor ZZP’ers
  • Afspraak = afspraak
  • Geen verassingen achteraf